آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 30
بازدید هفته : 97
بازدید ماه : 176
بازدید کل : 82064
تعداد مطالب : 42
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1
مسابقه ای با عنوان زیباترین سبیل در شرق فرانسه دیروز برگزار شد. به گزارش رایران ویج، شمار زیادی از مردان دارای سبیل های بزرگ و زیبا در این مسابقه حضور یافتند. امسال بیش از ۱۰۰ نفر از سراسر دنیا شرکت کردند .در این مسابقه داورها با داشتن تابلوهایی امتیاز لازم به هر ریش یا شبیل را به فرد شرکت دهنده اعلام میکنند . مواردی که دارای امتیاز از سوی داوران میباشد عبارت بودند از ۱- خلاقیت ۲- تمیزی ۳- رنگ ۴- جنس ۵- حجم ۶- اندازه و … جایزه نخست شامل تندیسی طلایی رنگ به شکل سبیل بود.
با داشتن هات اسپات Goodspeed، محصولی از Uros، دیگر در این زمینه با مشکلی روبرو نخواهید شد. این روتر که از استاندارد HSPA+ با سرعت ۲۱ مگابیت بر ثانیه پشتیبانی می کند، می تواند تا ۱۰ سیم کارت مختلف را در خود جای داده و بسته به ناحیه جغرافیایی مورد استفاده از سیم کارت همان منطقه برای ارتباط با اینترنت بهره ببرد.
نارنجی نوشت؛ بدون توجه به نقطه مکانی شما بر روی نقشه کشورهای تحت پوشش این محصول، شما یک اکانت با حجم روزانه یک گیگابایت در اختیار خواهید داشت. این دستگاه ۳۵۲ دلار قیمت گذاری شده است و Uros برای کاربرانی که به صورت موردی از آن استفاده می کنند، هزینه ۸ دلار در روز را پیشنهاد می دهد. و برای کاربرانی که مرتبا در حال جابجایی هستند، پلن ۱۳دلاری ماهیانه را فراهم نموده است.
در تاریخ ایران بوده اند خلافکارانی که جرم های بسیار سنگینی انجام داده اند اما دادگستری و قوه قضاییه همیشه مقتدرانه در مقابل این مجرمان عمل کرده است و آن ها را به اشد مجازات رسانده است.
به گزارش ایران ویج ، هر خلافکاری باید روزی به سرانجام کارهای ناپسندی که انجام داده است برسد و مجازات شود. در این میان خلافکاران بزرگی بوده اند که با تدابیر پلیس دستگیر و همچنین در قوه قضاییه مجازات شده اند.
مشروب هم سرو می شد
ملای مسجد هر روز در پایان موعظه دعا می کرد تا خدا صاحب رستوران را به قهر و غضب خود گرفتار کند و
بلای آسمانی بر این رستوران نازل
یک ماه از فعالیت رستوران نگذشته بود که
رعد و برق و توفان شدید شد و رستوران به خاکستر تبدیل گردید
ملا روز بعد با غرور و افتخار نخست حمد خدا را بجا آورد و بعد خراب شدن آن خانه فساد را به مردم تبریک گفت
و اضافه کرد: اگر مومن از ته دل از خداوند چیزی بخواهد، از درگاه خدا ناامید نمی شود
ما خوشحالی مومنان و ملای مسجد دیری نپایید
صاحب رستوران به محکمه شکایت برد و از ملای مسجد خسارت خواست
ملا و مومنان چنین ادعایی را نپذیرفتند
قاضی دو طرف را به محکمه خواست و بعد از این که سخنان دو جانب دعوا را شنید، گلویی صاف کرد و
گفت : نمی دانم چه بگویم ؟
!سخن هر دو را شنیدم
یک سو ملا و مومنانی هستند که به تاثیر دعا و ثنا ایمان ندارند
وسوی دیگر مرد شراب فروشی که به تاثیر دعا ایمان دارد
(این داستان خیلی مفهوم داره)
شب سردی بود …. پیرزن بیرون میوه فروشی زل زده بود به مردمی که میوه میخریدن …شاگرد میوه فروش تند تند پاکت های میوه رو توی ماشین مشتری ها میذاشت و انعام میگرفت … پیرزن باخودش فکر میکرد چی میشد اونم میتونست میوه بخره ببره خونه … رفت نزدیک تر … چشمش افتاد به جعبه چوبی بیرون مغازه که میوه های خراب و گندیده داخلش بود … با خودش گفت چه خوبه سالم ترهاشو ببره خونه … میتونست قسمت های خراب میوه ها رو جدا کنه وبقیه رو بده به بچه هاش … هم اسراف نمیشد هم بچه هاش شاد میشدن … برق خوشحالی توی چشماش دوید ..دیگه سردش نبود !پیرزن رفت جلو نشست پای جعبه میوه …. تا دستش رو برد داخل جعبه شاگرد میوه فروش گفت : دست نزن نِنه ! وَخه برو دُنبال کارت ! پیرزن زود بلند شد …خجالت کشید ! چند تا از مشتریها نگاهش کردند ! صورتش رو قرص گرفت … دوباره سردش شد ! راهش رو کشید رفت … چند قدم دور شده بود که یه خانمی صداش زد : مادر جان …مادر جان ! پیرزن ایستاد … برگشت و به زن نگاه کرد ! زن مانتویی لبخندی زد و بهش گفت اینارو برای شما گرفتم ! سه تا پلاستیک دستش بود پر از میوه … موز و پرتغال و انار ….پیرزن گفت : دستِت دَرد نِکُنه نِنه….. مُو مُستَحق نیستُم ! زن گفت : اما من مستحقم مادر
|
گزارش اطلاع دادن تخلف تاكسي : 30004246( شماره پلاك ماشين متخلف رو بفرستيد)
حتما بخونید...........
روزه دارم من و افطارم از آن لعل لب است
آري افطار رطب در رمضان مستحب است
روز ماه رمضان ،زلف بيفشان كه فقيه،
بخورد روزه خود را به گمانش كه شب است
زير لب وقت نوشتن همه كس نقطه نهند
اين عجب نقطه خال تو به بالاي لب است
يارب اين نقطه ي لب را كه به بالا بنهاد ؟
نقطه هرجا غلط افتاد، مكيدن ادب است
شحنه اندر عقبست و من از آن میترسم
که لب لعل تو آلوده به ماء العنب است
پسر مريم اگر نيست چه باك است ز مرگ،
كه دمادم لب من بر لب «بنت العنب» است
منعم از عشق كند زاهد و آگه نبود
شهرت عشق من از ملك عجم تا عرب است
گفتمش اي بت من ، بوسه بده جان بستان
گفت: رو كاين سخن تو نه ز شرط ادب است
عشق آنست كه از روي حقيقت باشد
هر كه را عشق مجازي است «حمال الحطب» است
گر «صبوحي» به وصال رخ جانان جان داد
سودن چهره به خاك سر كويش سبب است
شاطر عباس صبوحی
آیا می دانستید که گاهی به هم می رسیم و می گوییم 120 سال زنده باشی یعنی چه و از کجا آمده؟ برای چه نمی گوییم 150 یا 100 سال یا ... در ایران قدیم، سال کبیسه را به این صورت محاسبه می کردند که به جای اینکه هر 4 سال یک روز اضافه کنند و آن سال را سال کبیسه بنامند (حتما خوانندگان گروه سها می دانند که تقویم فعلی که بنام تقویم جلالی نامیده می شوند حاصل زحمات خیام و سایر دانشمندان قرن پنجم هجری است) هر 120 سال یک ماه را جشن می گرفتند و کل ایران این جشن برپا بود و برای این که بعضی ها ممکن بود یک بار این جشن را ببینند و عمرشان جواب نمی داد تا این جشن ها را دوباره ببینند (و بعضی ها هم این جشن را نمی دیدند) به همین دلیل دیدن این جشن را به عنوان بزرگترین آرزو برای یکدیگر خواستار بودند و هر کسی برای طرف مقابل آرزو می کرد تا آنقدر زنده باشی که این جشن باشکوه را ببینی و این به صورت یک تعارف و سنتی بی نهایت زیبا درآمد که وقتی به هم می رسیدند بگویند 120 سال زنده باشی.
مرد کشاورزی یک زن نق نقو داشت که از صبح تا نصف شب در مورد چیزی شکایت میکرد. تنها زمان آسایش مرد زمانی بود که با قاطر پیرش در مزرعه شخم میزد.
یک روز، وقتی که همسرش برایش ناهار آورد، کشاورز قاطر پیر را به زیر سایه ای راند و شروع به خوردن ناهار خود کرد. بلافاصله همسر نق نقو مثل همیشه شکایت را آغاز کرد. ناگهان قاطر پیر با هر دو پای عقبی لگدی به پشت سر زن و در دم کشته شد.
در مراسم تشییع جنازه چند روز بعد، کشیش متوجه چیز عجیبی شد. هر وقت...
یک زن عزادار برای تسلیت گویی به مرد کشاورز نزدیک میشد، مرد گوش میداد و بنشانه تصدیق سر خود را بالا و پایین میکرد، اما هنگامی که یک مرد عزادار به او نزدیک میشد، او بعد از یک دقیقه گوش کردن سر خود را بنشانه مخالفت تکان میداد.
پس از مراسم تدفین، کشیش از کشاورز قضیه را پرسید.
کشاورز گفت:
خوب، این زنان می آمدند چیز خوبی در مورد همسر من میگفتند، که چقدر خوب بود، یا چه قدر خوشگل یا خوش لباس بود، بنابراین من هم تصدیق میکردم.
کشیش پرسید، پس مردها چه میگفتند؟
کشاورز گفت: آنها می خواستند بدانند که آیا قاطر را حاضرم بفروشم یا نه
این نقاشی های سه بعدی جالب و دیدنی توسط هنرمند خلاق گرگوری یوکلاید که یک نقاش و معلم هنرمند آمریکایی در ایالت مینه سوتا، آمریکا می باشد، طراحی شده اند.این آثار هنری در حقیقت تلفیقی از نقاشی و مجسمه سازی محسوب می شوند. این هنرمند خلاق بیشتر کارهایش را با الهام از طبیعت و حیات وحش خلق کرده است، مثلا در این تابلوی هنری آبشاری سه بعدی را که در یک رود کاغذی و دست ساز جریان می یابد به تصویر کشیده است.او با استفاده از آکریلیک و مواد دیگر از قبیل فوم، خزه، مخروط کاج و خاک نقاشی هایی را که دارای بافت هستند ایجاد کرده است.یوکلاید تا کنون جوایز زیادی را در یافت کرده است؛ جایزه ی کالج هنر و طراحی مینیاپولیس و دو جایزه ی بهترین هنرمند ایالت مینه سوتا از جمله ی آن ها می باشند